klantgerichte medewerker verkoop binnendienst (barendrecht)

Met jou in ons team is onze service naar onze klanten elke dag weer op z’n best. Wil jij als actieve, klantgerichte Medewerker Verkoop Binnendienst meewerken aan de groei en klanttevredenheid van ADC Barendrecht? Lees dan snel verder en solliciteer!

ADC NEDERLAND

ADC Nederland is specialist op het gebied van print, plot, sign en druk. We zijn een toonaangevende full service dienstverlener, van productie tot transport, met bijna 50 jaar ervaring. Met locaties in ’s-Hertogenbosch, Geffen en Barendrecht werkt ADC Nederland voor klanten door het gehele land. Denk aan Efteling, Philips, Bol en Odido.

Geen opdracht is ons te gek. Wij zetten alles op alles!

Als Binnendienstmedewerker ligt je focus op klanten: je voert klantgesprekken, zoekt actief naar nieuwe klanten en zorgt voor een goede opvolging van de offertes.

DIT GA JE DOEN

Als Medewerker Verkoop Binnendienst bij ADC Barendrecht zorg jij voor het opstellen én opvolgen van een gedetailleerd verkoopplan. Je neemt initiatief om doelstellingen te behalen en grijpt in wanneer dit niet dreigt te lukken. Daarnaast zoek je actief naar nieuwe klanten en prospects op basis van het sales- en marketingplan. Je voert verkoopgesprekken, brengt offertes uit én zorgt voor de opvolging hiervan. Je stemt inkoopprijzen af met leveranciers en bespreekt afwijkende verkoopprijzen met jouw leidinggevende.

Het onderhouden van klantrelaties is een belangrijk aspect in deze functie. Je lost eventuele klantontevredenheid op en bereidt evaluatie- en budgetgesprekken met klanten voor, eventueel in samenwerking met je leidinggevende. Daarnaast blijf je op de hoogte van ontwikkelingen bij klanten, concurrenten in de markt, en vertaal je deze naar concurrerende product-marktcombinaties.

Een goede administratie is essentieel in deze rol. Je zorgt ervoor dat opdrachten correct worden uitgevoerd en dat klantcontact gebaseerd is op betrouwbare gegevens. Je maakt en verstuurt offertes binnen de afgesproken grenzen, houdt bij welke gesprekken je hebt gehad met klanten en zorgt voor een soepele overdracht aan de orderbegeleiding. Daarnaast maak je nieuwe berekeningen als er verschillen zijn tussen de voorcalculatie en de opdracht. Het interne proces is van groot belang en je werkt samen met afdeling design, orderverwerking en productie. Als team maak je het onmogelijke mogelijk voor de klant!

dit ben jij

 • Je kan op een heldere manier communiceren met klanten, leveranciers en collega’s
 • Je begrijpt de behoeften van klanten en kunt hierop inspelen
 • Je plant jouw werk effectief en kunt prioriteiten stellen
 • Je bent goed in het uitvoeren van administratieve taken
 • Het identificeren én oplossen van problemen is aan jou wel besteedt
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de grafische branche
 • Minimaal een MBO opleiding is gewenst

Over ADC Nederland: alles op alles!

Van visitekaartjes tot het inpakken van een heel gebouw – ADC biedt een complete service op het gebied van druk, print en sign. Het familiebedrijf is sinds 1979 uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf in de grafische industrie met vier vestigingen in Nederland en twee kantoren in het buitenland. Met 255 medewerkers zetten we elke dag alles op alles om de klant te ontzorgen, van ontwerp tot levering!

dit krijg je van ons

 • Een salaris dat past bij je opleiding en werkervaring en 25 vakantiedagen
 • Veel verantwoordelijkheid
 • Een fijne werkplek op onze locatie in Barendrecht
 • Je komt terecht in een team van ervaren collega’s, van wie je veel kan leren
 • 25 vakantiedagen
 • Een actieve personeelsvereniging, regelmatige personeelsuitjes en gezellige vrijdagmiddagborrels
 • Aandacht voor gezond leven: fitnessvergoeding en een fietsplan
 • Een goede pensioensregeling
 • Wij hanteren een 40-urige werkweek

Versterk ons!

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan je CV en motivatie – gericht aan Bert Vormeer en Peter Sneek – zodat we snel contact met je op kunnen nemen. Of vul het formulier hieronder in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

start je sollicitatie

Klantgerichte Medewerker Verkoop Binnendienst (Barendrecht)