printportaal

meer bestelgemak met uw eigen printportaal

Met uw eigen printportaal bestelt u heel gemakkelijk voorraadartikelen (briefpapier, pennen, merchandise, etc.) en Printing On Demand producten (brochures, flyers, boekjes). De vooraf te definiëren product-opties zorgen voor een consistentie in uw huisstijl. 

100% huisstijlconsistentie

In het printportaal kunt u uw huisstijl vooraf definiëren. Alle gekoppelde middelen, zoals brochures, boekjes, flyers, briefpapier, enveloppen, etc. zijn vooraf gedefinieerd in de juiste papiersoorten, met de juiste kleurprofielen én met de juiste nabewerking. 

omslag aanpassen

Naast de voorgedefineerde papiersoorten en nabewerkingsopties, is het voor boekjes en brochures ook mogelijk om de omslagen vooraf te definiëren. Daarnaast is het in uw eigen printportaal heel makkelijk om de PDF-omslag aan te passen met behulp van Adobe Reader. En met de online voorvertoning weet u zeker dat u – na het aanpassen van de omslag – het juiste product bestelt. 

verschillende autorisatieniveaus

In het portaal beheert u heel gemakkelijk verschillende autorisatieniveaus per afdeling: van besteller tot controleur. Voor afdelingshoofden en financiële administraties zijn ook de kosten inzichtelijk te maken, voor het bewaken van de budgetten. Bovendien integreert het portaal naadloos met inkoopsystemen, waardoor u het hele proces kunt optimaliseren.

Meer weten over ons printportaal?

Benieuwd wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen? Bel ons via 073 6120 566 of mail naar info@adc.nl en vraag naar de mogelijkheden.