MVO bij ADC

oog voor het milieu

Bij ADC hebben we oog voor het milieu. We produceren CO2-neutraal, rijden elektrisch, drukken en printen op circulaire papiersoorten en we doen mee aan projecten om de wereld een stukje duurzamer te maken/houden. Op onze pagina over duurzaamheid lees je meer over onze duurzame initiatieven.

social return

ADC heeft een sociaal verantwoordelijkheidsgevoel en is betrokken bij de gemeenschap. Dat betekent niet alleen ethisch zakendoen en het welzijn van onze collega’s, maar ook investeren in lokale initiatieven. Social return draait bij ons om tastbare resultaten, zoals nieuwe werkgelegenheid, educatieve kansen en concrete verbeteringen in de samenleving. Voor ons is zakelijk succes pas echt waardevol als het hand in hand gaat met duurzame vooruitgang voor iedereen.

hart voor mens en natuur

ADC steunt en fungeert als sponsor voor onder andere Vicky Brown House, Ronald McDonald, de Voedselbank en Natuurmonumenten. Daarnaast zijn we onder andere actief betrokken bij Brabant Sport (gehandicaptensport) en de Cruyff Foundation.

hergebruiken waar mogelijk

Oude printers en meubilair bieden we aan via Troostwijk Auction, We halen verpakkingsmaterialen op bij klanten en hergebruiken gebruikte roll-up-banners. Oude doeken uit de banners schenken we aan de stichting "Tassen met een boodschap".

leren en werken

ADC is een erkend SBB-leerbedrijf. Jaarlijks bieden we vier werkervaringsplaatsen voor scholieren en studenten, met begeleiding om zowel beroepsgerichte als sociale vaardigheden te ontwikkelen. We bieden ook bedrijfsbezoeken en gastlessen aan aan scholen.

inclusiviteit telt

Inclusiviteit is een belangrijk thema bij ADC. In een inclusieve samenleving hebben mensen met een beperking precies dezelfde mogelijkheden als mensen zonder beperking. Daarom creëren we werkplekken voor mensen met een achtergrond uit de Participatiewet, WW, NUG, hebben we collega’s met een migratieachtergrond en werken we veel samen met sociale werkplaatsen. 

Meer weten over MVO bij ADC?

Wilt u meer weten over onze initiatieven op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Bel ons via 073 6120 566 of mail naar info@adc.nl.