Onze certificaten

Aandacht voor kwaliteit

ADC legt de lat hoog als het gaat om kwaliteit. Onze ISO- certificaten laten zien dat we elke dag alles op alles zetten om een betrouwbare, milieubewuste en veilige partner te zijn voor al uw behoeften op het gebied van print, plot, sign en druk. 

 

ADC Nederland voldoet aan de strengste ISO-normen voor kwaliteitsmanagement, milieuzorg en informatiebeveiliging. Ieder jaar worden de ISO-normen opnieuw getoetst.

iso 9001

De wereldwijd erkende standaard voor kwaliteitsmanagement. Hiermee werken we actief aan onze klanttevredenheid en optimaliseren we onze processen continu.

iso 14001

De internationale standaard voor milieumanagement. Met ons milieubeheersysteem hebben we aandacht voor duurzaamheid en het minimaliseren van milieurisico's.

iso 27001

ADC is gecertificeerd voor effectief informatiebeveiligings-management. We gaan adequaat om met bescherming van informatie, persoonsgegevens en beveiligingsrisico's.

ARBO RI&E gecertificeerd

ADC is ARBO RI&E (Risico-Inventarisatie en Evaluatie) gecertificeerd. Dit houdt in dat we alle arbeids- en veiligheidsrisico’s in kaart hebben gebracht en een plan van aanpak hebben voor het beperken en beheersen van deze risico’s. Met dit certificaat laten we zien dat we een veilige en gezonde werkplek bieden voor onze medewerkers.

Meer weten over onze certificaten?

Wilt u meer informatie over onze certificaten of onze kwaliteitsstandaarden? Bel ons via 073 6120 566 of mail naar info@adc.nl en vraag naar de mogelijkheden.