Onze certificaten

Aandacht voor kwaliteit

ADC legt de lat hoog als het gaat om kwaliteit. Onze ISO- certificaten laten zien dat we elke dag alles op alles zetten om een betrouwbare, milieubewuste en veilige partner te zijn voor al uw behoeften op het gebied van print, plot, sign en druk. 

ISO 9001

ISO 9001 is een wereldwijd erkende standaard voor kwaliteitsmanagement. Hiermee werken we actief aan onze klanttevredenheid en optimaliseren we onze processen continu.

ISO 14001

ISO 14001 is een internationale standaard voor milieumanagement. Ons milieubeheersysteem, waarbij we aandacht hebben voor duurzaamheid en het minimaliseren van milieurisico's, is gecertificeerd en hiermee wereldwijd erkend.

ISO 27001

ISO 27001 is een wereldwijde standaard voor informatiebeveiligingsmanagement. Certificering laat zien dat ADC op de juiste manier omgaat met het beschermen en beveiligen van informatie, persoonsgegevens en beveiliging en risico's op het gebied van informatie beveiliging onder controle heeft.

iso-gecertificeerd

ADC Nederland voldoet aan de strengste ISO-normen voor kwaliteitsmanagement, milieuzorg en informatiebeveiliging. Ieder jaar worden de ISO-normen opnieuw getoetst.

ARBO RI&E gecertificeerd

ADC is ARBO RI&E (Risico-Inventarisatie en Evaluatie) gecertificeerd. Dit houdt in dat we alle arbeids- en veiligheidsrisico’s in kaart hebben gebracht en een plan van aanpak hebben voor het beperken en beheersen van deze risico’s. Met dit certificaat laten we zien dat we een veilige en gezonde werkplek bieden voor onze medewerkers.

Meer weten over onze certificaten?

Wilt u meer informatie over onze certificaten of onze kwaliteitsstandaarden? Bel ons via 073 6120 566 of mail naar info@adc.nl.