VOOR ALLES EEN OPLOSSING

ADC helpt haar klanten niet alleen bij het produceren van mooi drukwerk, maar ook heel veel andere zaken daaromheen. Wij bieden altijd een oplossing! Ontdek onze diensten en hoe wij uw bedrijf kunnen ontzorgen.

ONZE DIENSTEN

Naast print, sign, plot en druk bieden we ook diensten om u nóg verder te ontzorgen. Van professionele opmaak tot handige portalen om terugkerende bestellingen te plaatsen.

zij maken gebruik van onze diensten

Al vele bedrijven maken gebruik van de diensten van ADC Nederland. Met trots mogen we zeggen dat we dagelijks samenwerken met overheidsinstanties, kennisinstellingen en lokale bestuursorganen door het gehele land.

''door het printportaal van adc hebben we nul omkijken naar ons drukwerk''

Dat vindt Hannie van ’t Veldt, Facilitair Adviseur bij de Gemeente Alkmaar. De gemeente is al geruime tijd klant bij ADC Nederland. Dagelijks maken ze gebruik van ons printportaal, wat compleet geïntegreerd is met de systemen die ze gebruiken en bestellen ze met gemak de producten die ze nodig hebben. 

DTP EN MAILING VOOR TONY'S CHOCOLONELY

Je weet wel, die duurzaam verantwoorde chocoladerepen. Grote kans dat je ooit een gepersonaliseerde reep hebt ontvangen. Even grote kans dat die door ADC is geproduceerd en verzonden. Wij zijn namelijk trots partner van Tony's Chocolonely.

Van het DTP'en van gepersonaliseerde wikkels en speciale doosjes. Tot het inpakken en de verzending. ADC regelt het!