onze diensten

DTP/Opmaak

Als totaalleverancier op het gebied van print, plot, sign en druk begrijpen wij het belang van professionele opmaak en DTP. Onze DTP-afdeling zorgt ervoor dat de door u aangeleverde bestanden moeiteloos het productieproces doorlopen. Daarnaast zorgen onze DTP’ers voor consistentie in uw huisstijl bij al uw drukwerk. 

En hoewel we geen creatief bureau zijn, kunt u bij ons ook terecht voor diverse opmaakklussen. 

opmaak adc

portalen & modules

Ontdek de kracht van de portalen van ADC. Vereenvoudig uw bedrijfsprocessen met de gebruiksvriendelijke mailmodule en houd uw klanten up-to-date, creëer moeiteloos professionele visitekaartjes en beheer diverse documenten met het printportal. Met deze geavanceerde tools wordt het beheren van uw communicatie en printbehoeften een probleemloze ervaring.

Printportaal

Het samenstellen van printproducten is nog nooit zo makkelijk geweest! Met printportalen van ADC kunt u in een paar klikken een volledig op maat gemaakt printproduct samenstellen, helemaal aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. De bestanden verstuurt u veilig binnen de ADC-omgeving. Gebruikers kunnen hun bestelling volgen via ons track-and-trace-systeem, zo zijn ze altijd op de hoogte van de actuele status van hun bestelling.

Visitekaartjesmodule

Met de visitekaartjesmodule van ADC Nederland bestelt u moeiteloos visitekaartjes voor uw hele organisatie. We stellen de templates eenmalig voor u in, zodat medewerkers eenvoudig bestellingen kunnen plaatsen. Hiermee voorkomt u verouderde gegevens en zorgt ADC Nederland voor consistente huisstijlbewaking. Deze module ondersteunt ook diverse andere soorten documenten en templates, waaronder flyers, posters en boeken.

Mailmodule

Uw klanten up-to-date houden is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de ADC Mailmodule kunt u moeiteloos klantgegevens beheren en eenvoudig uitnodigingen versturen voor evenementen. Uw klanten kunnen met gemak hun aanwezigheid bevestigen of annuleren, en deze informatie wordt automatisch bijgewerkt en opgeslagen in de mailmodule, zodat u altijd over actuele gegevens beschikt.

archiveren & digitaliseren

Van scannen tot digitaliseren, wij nemen uw archieven over en zetten ze om in doorzoekbare digitale bestanden. We slaan uw bestanden geordend én veilig op een usb op, geheel volgens ISO 9001. Naast archieven scannen we ook bouwtekeningen in.

Mail & Handling

ADC heeft een complete couverteerstraat onder één dak. Zo zorgen we binnen één dag voor een compleet verzorgde mailing op uw eigen briefpapier.