werken bij ADC

onze vacatures

Bekijk onze vacatures hieronder en solliciteer vandaag nog op jouw nieuwe baan! 

Developer

Als developer werk je aan diverse in-house ontwikkelde applicaties en tools en werk je samen met andere developers. Lees snel verder! 

medewerker verkoop binnendienst

Met jou in ons team is onze service naar onze klanten elke dag weer op z’n best. Lees snel verder en solliciteer!

hp indigo operator

Word jij blij van mooie grafische producten en een knap staaltje techniek? Dan ben jij de Indigo Operator die we zoeken!

MEDEWERKER VERPAKKEN & VERZENDEN

Heb jij kwaliteit, resultaatgerichtheid en nauwkeurigheid hoog in het vaandel staan?  Dan zijn we op zoek naar jou!

MEDEWERKER NABEWERKING

Heb jij technisch inzicht én een hoge dosis kwaliteitsbewustzijn om ons drukwerk tiptop af te werken? Lees dan snel verder! 

OPROEPKRACHT

Ben je student en wil je graag wat bijverdienen wanneer het jou uitkomt? Dan hebben we een leuke en veelzijdige functie voor je!

STAGES

Ben jij student en ga je stagelopen? Ontdek onze stageplekken! ADC is een erkend SBB-leerbedrijf. Dit houdt in dat je terecht komt in een goede, professionele en veilige werkomgeving waar jij heel veel kan leren. 

STAGE (GRAPHIC) DESIGNER

Bij 24-drukwerk, een merk van ADC, hebben we plek voor een stagiair(e) (Graphic) Design. Ben jij creatief, vindingrijk en wil graag leren? Lees dan verder. 

Stage Content Creator

Bij 24-drukwerk, een merk van ADC, hebben we plek voor een stagiair(e) Content Creator. Ben jij creatief, een echte maker en wil graag leren? Lees dan verder. 

Over ADC Nederland: alles op alles!

Van visitekaartjes tot het inpakken van een heel gebouw – ADC biedt een complete service op het gebied van druk, print en sign. Het familiebedrijf is sinds 1979 uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf in de grafische industrie met vier vestigingen in Nederland en twee kantoren in het buitenland. Met 255 medewerkers zetten we elke dag alles op alles om de klant te ontzorgen, van ontwerp tot levering!

werken bij adc betekent...

ADC is een familiebedrijf. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook aandacht voor de nodige ontspanning. Van gezellige vrijdagmiddagborrel of avondje carnavallen in Oeteldonk, tot jaarlijks personeelsuitje waarbij groots wordt uitgepakt. Onze actieve personeelsvereniging organiseert daarnaast regelmatig leuke uitjes.

Ook gezond leven vinden we belangrijk bij ADC, daarom krijg je van ons een fitnessvergoeding en kan je meedoen aan het Fietsplan van ADC. En een sportieve uitdaging, zoals meedoen aan de Vestingloop, gaan we ook niet uit de weg!