werken bij ADC

alles op alles!

Met 255 medewerkers zetten we elke dag alles op alles om de klant te ontzorgen, van ontwerp tot levering! Kom jij onze club versterken? Bekijk de vacatures op deze pagina en solliciteer direct!

onze vacatures

Bekijk onze vacatures hieronder en solliciteer vandaag nog op jouw nieuwe baan! 

Binnen- en buitendienstmedewerker

Wil jij als actieve, klantgerichte Binnen- en Buitendienstmedewerker meewerken aan de groei en klanttevredenheid van ADC? Lees dan snel verder en solliciteer!

ORDERMANAGER/TRAFFICMEDEWERKER

Met jou in ons team vertalen we nog meer wensen door naar mooie en slimme drukwerkproducten! Werk je mee aan het creëren van tevreden klanten én de groei van ADC? Lees dan snel verder en solliciteer!

Medewerker Verkoop Binnendienst

Met jou in ons team is ons contact met en service naar onze klanten elke dag weer op z’n best. Wil jij als actieve, klantgerichte Medewerker Verkoop Binnendienst meewerken aan de groei en klanttevredenheid van ADC? Lees dan snel verder en solliciteer!

Over ADC Nederland: alles op alles!

Van visitekaartjes tot het inpakken van een heel gebouw – ADC biedt een complete service op het gebied van druk, print en sign. Het familiebedrijf is sinds 1979 uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf in de grafische industrie met vier vestigingen in Nederland en twee kantoren in het buitenland. Met 255 medewerkers zetten we elke dag alles op alles om de klant te ontzorgen, van ontwerp tot levering!

adc als werkgever

ADC is een familiebedrijf. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook aandacht voor de nodige ontspanning. Van gezellige vrijdagmiddagborrel of avondje carnavallen in Oeteldonk, tot jaarlijks personeelsuitje waarbij groots wordt uitgepakt. Onze actieve personeelsvereniging organiseert daarnaast regelmatig leuke uitjes.

Ook gezond leven vinden we belangrijk bij ADC, daarom krijg je van ons een fitnessvergoeding en kan je meedoen aan het Fietsplan van ADC. En een sportieve uitdaging, zoals meedoen aan de Vestingloop, gaan we ook niet uit de weg!

Zomerborrel-2023-17