vacature developer

ADC Nederland is op zoek naar een getalenteerde developer om ons team te versterken. Als developer werk je aan diverse in-house ontwikkelde applicaties en tools en krijg je de kans om samen te werken met zowel interne als externe developers, van wie je veel kunt leren. Je werkt nauw samen met process engineers en andere developers om onze productielocaties efficiënter te laten functioneren door optimalisatie- en ontwikkeltrajecten.

Pensive programmer working on desktop pc programming code technologies or website design at office Software Development Company

dit ga je doen

Als developer bij ADC Nederland ontwikkel en onderhoud je cruciale interne applicaties en tools voor onze dagelijkse operaties. Je werkt aan projecten variërend van het verbeteren van bestaande systemen tot het creëren van innovatieve oplossingen. Je gebruikt diverse technologieën en tools zoals PHP Laravel, Python, NodeJS, PosrgreSQL, SOLR, Redis, Git, Jira, Confluence, Docker en meer. Bij ADC Nederland bevind je je aan de voorhoede van technologische ontwikkelingen in onze sector. De combinatie van geavanceerde softwareontwikkeling en praktische toepassingen in de productieomgeving biedt een unieke kans om zowel je technische vaardigheden als je probleemoplossend vermogen te versterken.

Andere werkzaamheden: 
 • Je onderhoudt contact met bestaande en potentiële klanten, brengt hun behoeften in kaart, en vertaalt deze naar unieke drukwerk oplossingen;
 • Hierbij bepaal en bereken je de meest geschikte én meest efficiënte productiemethode;
 • Je voorziet klanten van informatie en advies met betrekking tot (nieuwe) producten, prijzen en ordermogelijkheden;
 • Je behandelt inkomende orders, stelt offertes en ordercalculaties op en zorgt voor de opvolging hiervan;
 • Je onderzoekt voortdurend alternatieve productiemogelijkheden en draagt bij aan ideeën over hoe producten en processen slimmer, beter of sneller kunnen worden uitgevoerd

Wat voor soort projecten werk je aan?

Je zult werken aan projecten gericht op het optimaliseren van onze productieprocessen. Dit omvat het automatiseren van workflows, het verbeteren van data-integriteit en -analyse, en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten om onze productie-efficiëntie te verhogen. Je krijgt ook de kans om te werken aan grafische workflows met tools zoals Enfocus SWITCH en Pitstop, en om te werken met diverse documentformaten zoals PDF, PDF/X, XML, PPML, en JDF/JMF.

Waar zit de uitdaging?

De uitdaging ligt in het vinden van innovatieve oplossingen voor complexe problemen in de print- en drukindustrie. In een dynamische omgeving pas je continu nieuwe technologieën en methodieken toe om processen te verbeteren. Je balanceert kortetermijnoplossingen met lange-termijndoelstellingen en werkt effectief samen met diverse teams. Je werkt dicht bij de gebruikers, wat snelle, positieve impact mogelijk maakt. Bij ADC Nederland versterk je de strategisch belangrijke IT-structuur, wat je werk interessant en uitdagend maakt. Anders dan bij de grote bedrijven waar je veel meer afgekaderd werkt.

Hoe groot is het team?

Je maakt deel uit van een hecht team van developers en process engineers. Ons team bestaat uit ongeveer 6-8 professionals die nauw samenwerken om onze productieprocessen te optimaliseren en nieuwe projecten te realiseren. De teamgrootte zorgt ervoor dat je voldoende ondersteuning en feedback krijgt, terwijl je ook de mogelijkheid hebt om zelfstandig aan projecten te werken.

Over ADC Nederland: alles op alles!

Van visitekaartjes tot het inpakken van een heel gebouw – ADC biedt een complete service op het gebied van druk, print en sign. Het familiebedrijf is sinds 1979 uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf in de grafische industrie met vier vestigingen in Nederland en twee kantoren in het buitenland. Met 255 medewerkers zetten we elke dag alles op alles om de klant te ontzorgen, van ontwerp tot levering!

dit ben jij

 • Minimaal 5 jaar werkervaring met één van de volgende tools: PHP Laravel;
 • Bekend met algemene tools: relationele databases, git, jira en confluence, (REST)API’s;
 • Affiniteit met productiebedrijven is een voordeel;
 • Zelfstandig kunnen werken en in teamverband kunnen functioneren;
 • Goede communicatieve vaardigheden.

Ervaring met een of meer van de volgende technologieën en tools is een pré, maar geen vereiste:

 • Ervaring met Python en/of NodeJS;
 • Bekend met Apache SOLR, Redis;
 • Grafische workflows (Enfocus SWITCH, Pitstop, etc.);
 • PDF, PDF/X, XML, PPML, JDF/JMF.
 

dit krijg je van ons

 • Competitief salaris en secundaire
  arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheden voor opleiding en training;
 • Ruimte voor persoonlijke en professionele groei; 
 • Een stimulerende werkomgeving; 
 • Een gezellige vrijmibo en jaarlijks personeelsuitje waarbij groots wordt uitgepakt;
 • Een actieve personeelsvereniging, regelmatige personeelsuitjes en gezellige vrijdagmiddagborrels;
 • Aandacht voor gezond leven: fitness en een fietsplan;
 • Een goede pensioensregeling.

aan de slag!

Zie jij jezelf na het lezen van de vacature wel werken bij ADC? Solliciteer dan via het onderstaande formulier (of mail je cv en motivatie naar vacatures@adc.nl). We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!
 
Heb je nog vragen over deze functie? 
Bel dan naar 073 6120 566 en vraag naar Wouter-Jan van Roosmalen.
 
Liever eerst kennismaken?
Dat kan! Kom eens langs voor koffie of thee en een rondleiding op misschien wel jouw nieuwe werkplek. Bel voor het maken van een afspraak naar 073 6120 566.

start je sollicitatie

Developer (Den Bosch)