Wij zoeken jou! Kom jij ons team versterken?

Wij zoek jou! Kom jij ons team versterken?

Het is druk! Dagelijks lopen de machines non stop, en wij ook! Daarom hebben we jou nodig. Bekijk een van de onze vacatures.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de grafische sector? Wij zijn ADC, een toonaangevende drukkerij met vestigingen in Den Bosch, Barendrecht en Geffen. En we breiden ons team uit! We hebben diverse vacatures openstaan en zoeken enthousiaste en gemotiveerde personen die ons team willen versterken. Wil je werken voor merken zoals Tony’s Chocolonely, KPN en Philips? Vind je het leuk om in een veelzijdig team te werken? En ben je gek op Brabantse gezelligheid, regelmatige personeelsuitjes en veel plezier op de werkvloer? Lees dan snel verder! 

Vacatures

Momenteel hebben we zes openstaande vacatures voor onze vestigingen in Den Bosch en Geffen. Bekijk ze hieronder. 

  • Ordermanager: Beheer klantorders van begin tot eind en zorg voor een vlekkeloze afhandeling.
  • Developer: Ontwikkel en onderhoud onze digitale platforms en softwareoplossingen.
  • Binnen- en Buitendienstmedewerker: Onderhoud klantrelaties, verkoop producten en diensten zowel binnen als buiten de organisatie.
  • Medewerker Verkoop Binnendienst: Ondersteun de verkoopafdeling en verzorg de administratieve afhandeling van orders.
  • HP Indigo Operator: Bediening van onze HP Indigo drukpersen voor hoogwaardig drukwerk.
  • Medewerker Verpakken & Verzenden: Zorg voor het verpakken en verzenden van onze producten, met aandacht voor kwaliteit en efficiëntie.

 

Waarom werken bij ADC?

Bij ADC werk je in een dynamische en innovatieve omgeving waar klanttevredenheid en kwaliteit voorop staan. We bieden een informele werksfeer, doorgroeimogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Ons team bestaat uit 255 enthousiaste medewerkers die samen zorgen voor een perfecte uitvoering van ontwerp tot levering.

Solliciteren

Zit er iets tussen voor jou en ben je enthousiast? Laat je interesse merken en solliciteer op jouw functie! Heb je vragen naar aanleiding van een van onze vacatures? Bel naar 073-6120566 en vermeld de vacature waarvoor je belt. Dan wordt je met de juiste persoon verbonden voor het stellen van je vragen. Ook al je eerst vrijblijvend kennis wilt maken, kan je contact met ons opnemen. We ontvangen je graag!