Scodix MLE: de laatste veredelingstechnologie

Bij ADC blijven we ons ontwikkelen om u de beste drukwerkoplossingen te bieden. Met trots hebben we recent ons machinepark versterkt met de Scodix Ultra 2500 SHD Pro. Deze innovatieve veredelingsmachine tilt de afwerkingsmogelijkheden van ons drukwerk naar een hoger niveau. En de Scodix Ultra 2500 SHD Pro is voorzien van de laatste technologie van Scodix: Multi Layer Embellishment (MLE).

Wat is Multi Layer Embellishment?

Deze indrukwekkende machine introduceert een revolutionaire functie: Scodix Multi Layer Embellishment (MLE). Met MLE kunnen we meerdere lagen aanbrengen in één enkele veredelingsopdracht, wat zorgt voor een ongeëvenaard 3D-effect en een luxe uitstraling van uw drukwerk. Dit maakt het product niet alleen visueel aantrekkelijker, maar geeft ze ook een tastbare dimensie die de beleving versterkt. Dankzij de Scodix Ultra 2500 SHD Pro kunnen wij u nog meer mogelijkheden voor creatieve en gepersonaliseerde ontwerpen aanbieden, ideaal voor exclusieve verpakkingen, uitnodigingen, visitekaartjes, boeken en nog veel meer.

Beter dan ooit

Scodix MLE biedt u de mogelijkheid om uw drukwerk naar een hoger niveau te tillen, met meer diepte, textuur en variatie dan ooit tevoren. Voor bedrijven die streven naar onderscheidende merkcommunicatie is dit een ideale oplossing. Enkele voordelen van deze technologie zijn:

  • Flexibiliteit in ontwerp: Of het nu gaat om subtiele details of opvallende accenten, met MLE kunnen we precies het effect creëren dat u voor ogen heeft.
  • Verhoogde aandacht voor uw merk: Door de unieke combinatie van zichtbare en voelbare elementen, zal uw drukwerk gegarandeerd de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten.
  • Duurzaamheid en efficiëntie: Dankzij de innovatieve technologie van Scodix is het mogelijk om deze hoogwaardige veredelingen op een duurzame manier te realiseren, zonder verlies van snelheid of precisie.

Scodix SHD & implementatie van AI

Naast de baanbrekende Scodix Multi Layer Embellishment (MLE) is onze Scodix Ultra 2500 SHD Pro ook uitgerust met Scodix SHD (Smart High Definition) en Scodix AI. Scodix SHD biedt een ongekend hoge resolutie voor veredelingsdetails, waardoor zelfs de kleinste elementen haarscherp uit de machine komen. Hiermee kunnen we dus met nog meer precisie en detail veredelen. Scodix AI zorgt ervoor dat beelden nauwkeurig worden herkend en verwerkt, wat garant staat voor maximale precisie bij het aanbrengen van veredeling, zelfs bij complexe ontwerpen. Deze geavanceerde functies samen zorgen voor een optimaal eindresultaat in zowel visuele als tastbare veredeling.

Benieuwd wat we voor uw merk kunnen doen?

Wilt u ontdekken hoe Scodix MLE uw drukwerk kan transformeren? Neem dan contact met ons op en ervaar zelf wat deze unieke veredelingsmethode voor uw producten kan betekenen. Of ben je nog op zoek naar wat inspiratie? Klik dan hier.