Relatiegeschenken voor de feestdagen

 

Bij ADC helpen we je om bijzondere momenten nog onvergetelijker te maken. Dat doen we met exclusief en onderscheidend drukwerk. Of het nu gaat om een stijlvol relatiegeschenk voor uw klanten of een luxe, feestelijke verpakking voor uw producten, wij zorgen ervoor dat uw boodschap opvalt en indruk maakt.

Val op en doe wat extra's!

De feestdagen zijn dé gelegenheid om uw zakelijke relaties te verrassen met een onderscheidend en persoonlijk relatiegeschenk. Bij ADC weten we dat een op maat gemaakt cadeau, zoals een gepersonaliseerde aftelkalender of een prachtig ontworpen kerstpakket, een blijvende indruk achterlaat. Onze gevarieerde collectie relatiegeschenken is speciaal samengesteld voor de feestdagen, met een breed aanbod van originele Sinterklaasgeschenken tot verfijnde kerstcadeaus. Deze producten zijn daarnaast ook perfect om uw medewerkers in het zonnetje te zetten, want zij verdienen tijdens de feestdagen zeker extra waardering!

Met onze op maat gemaakte producten geeft u uw bedrijf een feestelijke en professionele uitstraling tijdens Sinterklaas en Kerst. Of u nu kiest voor subtiele attenties of luxe geschenkdozen, wij bieden alles wat u nodig heeft om uw zakelijke relaties te bedanken en de band te versterken voor het komende jaar. Ontdek hoe u tijdens de feestdagen een blijvende indruk kunt maken met een relatiegeschenk op maat!

Aftelkalenders

Iedereen is bekend met de traditionele adventskalender, maar onze aftelkalenders zijn meer dan alleen een lust voor het oog. Ze bieden een dagelijks moment van vreugde en vormen het ideale relatiegeschenk voor de feestdagen! Wat het nog specialer maakt, is de mogelijkheid om de kalender volledig in uw eigen huisstijl te personaliseren, inclusief een persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Kies het perfecte aftelmoment en laat het feest beginnen!

U kunt de aftelkalender geheel naar uw wensen ontwerpen, zodat deze perfect aansluit bij uw merkidentiteit. Uiteraard mag een persoonlijke boodschap aan de ontvanger niet ontbreken. Daarnaast bieden wij ook een selectie van feestelijke ontwerpen aan, ideaal om te geven tijdens Sinterklaas en Kerst.

Brievenbusboxen

Maak elke verrassing nog onvergetelijker met onze sfeervolle brievenbusboxen. Deze elegante doosjes passen moeiteloos door de brievenbus en bezorgen een moment van vreugde rechtstreeks op de deurmat. Gevuld met verrukkelijke chocolade van Tony’s Chocolonely of een andere bijzondere inhoud, brengt u gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Doordat de brievenbusbox speciaal is ontworpen om door de brievenbus te passen, is het het ideale relatiegeschenk om naar collega’s, klanten of leveranciers te versturen. Zo deelt u het feestdagengevoel direct bij hen thuis. Daarnaast kunnen de boxen ook persoonlijk worden overhandigd, voor een extra persoonlijke touch.

Giftpacks

Met een Giftpack, een stijlvolle cadeaudoos voorzien van handige handvatten, verras je jouw collega’s of relaties op de meest bijzondere momenten tijdens de feestdagen. Vul de Giftpack bijvoorbeeld met een zakje pepernoten of kerstkransjes voor een origineel geschenk, helemaal in jouw eigen huisstijl. Vergeet daarbij niet een persoonlijke boodschap toe te voegen!

Maak de Giftpack nog unieker door deze te personaliseren met de naam van de ontvanger. Voeg je logo en eigen tekst toe, of pas het hele ontwerp aan in jouw huisstijl en kleuren. Zo transformeer je het zakelijke relatiegeschenk in een persoonlijk cadeau dat echt indruk maakt.

Uw partner voor drukwerk met de feestdagen

Wat uw wens ook is, wij regelen het! Samen met ADC Wihabo en Geef een Wow, beide merken van ADC, produceren we jaarlijks duizenden producten voor de feestdagen. Maar wat is nou het beste relatiegeschenk voor u om te geven? Doe wat inspiratie op! Wij hebben verschillende relatiegeschenken voor de feestdagen op een rijtje gezet.